Stilling ledig som IT-konsulent

Ledig stilling

IT-konsulent ved kontor Rørvik

Vi vokser videre og trenger flere hender og hoder for å utvikle/drifte tekniske løsningene for våre kunder. Nå starter jakten på den rette personen som vil bli en del av oss ved vårt kontor på Rørvik, Trøndelag.

Arbeidsoppgaver

Du vil bli en del av vårt team som jobber med ulike IT-utfordringer for våre kunder. Arbeidsoppgavene vil være mange og ulike, men som vårt nye tilskudd vil en del av arbeidsoppgavene være mye rettet mot Azure og Sharepoint og /eller nettverk.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ønsker at du har relevant utdanning på bachelornivå innenfor IT, eventuelt kan relevant erfaring kompensere for manglende formell utdanning.

Mer spesifikk søker vi følgende kvalifikasjoner:
  • Erfaring eller kompetanse på Microsoft Azure og Sharepoint vil være foretrukket.
  • Ønskelig med inngående nettverkskompetanse.
  • Du må snakke flytende norsk og engelsk, da det er viktig i kunderelasjon.
  • Førerkort for personbil.
  • Plettfri vandel.
Spørsmål om stillingen

Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med daglig leder: Terje Sæternes (terje@moveo.no, eventuelt ring +47 971 98 388)

Søknad sendes på e-post til jobb@moveo.no.

Søknadsfrist er 31.august 2019
Personlige egenskaper

Du må gjennomgående være en serviceminded, ansvarsfull og strukturert person, som trives med å jobbe både selvstendig og sammen med andre. Du må ha sansen for et høyt tempo i arbeidshverdagen med fokus på å være løsningsorientert selv om det måtte koke i topplokket.

Hva tilbyr vi

Du får jobbe i et ungt IT miljø, i et aktivt IT-selskap hvor det er mulighet for store variasjoner i arbeids hverdagen.

Vi er ikke stereotypiske IT-konsulenter som hovedsaklig sitter ved kontorpulten, men snarere IT-konsulenter som blander kontorjobb og praktisk rettede oppdrag ute i felt. Det kan bli i overkant mye frisk luft når vi er oppe på fjell eller ute på sjøen for å bistå kunder når det gjelder som mest. Gode personforsikringer og helseforsikring utover lønn etter avtale er også en del av pakken.